Vores vision

Vores vision er, at udføre affaldstransporter nationalt såvel som international. Recycling bliver en større del af vores hverdag, og er en nødvendighed for vort samfund, for at værne om vort miljø og vores naturressourcer ikke slipper op.

Da vore transporter især omhandler metaller, plast, imprægneret træ og byggeaffald samt genbrugsmaterialer, som kræver gyldige affaldstilladelser til transporten, tager vi stort hensyn til, at de stigende krav, der stilles fra myndighedernes side overholdes. Vi sætter en ære i at hjælpe vore vognmænd, med at få de rigtige tilladelser, og vi vil derfor altid gøre vores bedste, for at hjælpe med at alle vore vognmænd, har de tilladelser de skal bruge.

Vi tilpasser hele tiden vor flåde, så den imødekommer vore kunders stigende krav og efterspørgsel på miljørigtige løsninger inden for recycling. Vi er meget løsningsorienterede og har langvarige kunde- og leverandørrelationer, som vores historie bærer præg af.

WTC Spedition A/S bygger på et stabilt og solidt fundament, som tilsikre, at vi ekspanderer med den stigende efterspørgsel i branchen og den stabilitet, der skal tilsikre, at WTC Spedition A/S vil bestå i fremtiden.